Adorini Bari Deluxe Humidor Kabinet

Adorini Vega

De Adorini Bari Deluxe met de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Bari Deluxe is een humidor kabinet met een glazen deur en 2 glazen wanden. De Adorini Bari Deluxe heeft 2 in hoogte verstelbare planken. In de Adorini Bari Deluxe kunt u sigarenkisten en sigaren los bewaren. Tot 600 sigaren van het model ‘corona’ passen in de Adorini Bari Deluxe.

Presentatie

Adorini Bari Deluxe humidor

De “AirVent” sigaren lades in de Adorini Bari Deluxe dragen zorg voor een goede circulatie. Er worden 2 zilveren bevochtigers bij de humidor kabinet geleverd. De luchtbevochtigers met verstelbare ventilatie-openingen dragen zorg voor de regulatie van de luchtvochtigheid. De 2 bovenste plateaus van Spaans cederhout zijn verwijderbaar uit de Adorini Bari Deluxe. In totaal kunt u 3 niveaus creëren. Bij dit alles krijgt u levenslange garantie voor de Adorini Bari Deluxe. 

Bewaren

Wij raden altijd de Le Veil elektronische bevochtiger aan met extra ventilator. Deze bevochtiger heeft een extra grote opslagcapaciteit voor gedistilleerd water. De extra ventilator zorgt ervoor dat de luchtcirculatie optimaal is binnenin de humidor kabinet. Indien u op reis bent hoeft u zich geen zorgen te maken over het juist bewaren van uw sigaren. Met een gevulde tank kunt u uw sigaren 2 maanden juist bewaren op de door u ingestelde luchtvochtigheid. De keuze voor het investeren in een betrouwbare humidor komt voort uit het veilig stellen van een kostbare investering in sigaren. Het Spaanse cederhout in de Adorini Bari Deluxe zorgt ervoor dat de vochtigheid wordt opgenomen of wordt vrijgegeven. 

elektronische bevochtiger adorini bari humidor kabinetadorini bari

Voordelen Le Veil elektronische bevochtiger in Adorini Bari Deluxe 

De Le Veil (LV) elektronische bevochtiger is een stil en doch krachtig elektronisch luchtbevochtigingssysteem. Bovenop is een groot, digitaal LCD-schem voorzien. Het apparaat is instelbaar en heeft met de extra ventilator ruime capaciteit voor de benodigde 65 tot 75% luchtvochtigheid in de Adorini Bari Deluxe. De extra ventilator kunt u rechtstreeks op de elektronische bevochtiger aansluiten en zorgt voor een gelijke verdeling van de vochtigheid in de grotere humidors. De LV elektronische bevochtiger is voorzien van airconditioning. De stroomvoorziening kan via de meegeleverde AC-adapter. Het snoer van de AC-adapter kunt u via een kabelopening aan de achterzijde van de Adorini Bari Deluxe wegwerken uit het zicht. Het voordeel ten opzichte van de Adorini Cigar Heaven is de opslagcapaciteit. Met een volle tank met gedestilleerd water worden uw sigaren ongeveer 2 maanden vochtig gehouden in de Adorini Bari Deluxe. U hoeft enkel gedistilleerd water te gebruiken. Het apparaat geeft een alarm bij een lage batterij en onvoldoende water reserve. Het scherm geeft de huidige instellingen, gemeten luchtvochtigheid, minimale en maximale gemeten relatieve vochtigheid en het gemiddelde van de afgelopen 3 dagen. De temperatuur wordt in Celcius of Fahrenheit weergegeven.

Afmetingen: 15,3 cm x 5,6 cm x 8,9cm (LxBxH)

Specificaties

De afmetingen van de Adorini Bari Deluxe aan de buitenkant zijn: 39,5cm x 38,5cm x 58,5cm (LxBxH)

De afmetingen van de Adorini Bari Deluxe aan de binnenkant zijn: 36,8cm x 34,3cm x 56,5cm (LxBxH)

Gewicht: 16600gram

Laagste prijsgarantie

Een Adorini Bari Deluxe kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste prijsgarantie Adorini Bari Deluxe 

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Bari Deluxe ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de Adorini Bari Deluxe humidors terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs op de Adorini Bari Deluxe garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leveranier van de Adorini Bari Deluxe
– geen tussenhandelaren
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal voor het aankopen van de Adorini Bari Deluxe.

Offerte

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van de Adorini Bari Deluxe ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Bari Deluxe

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Bari Deluxe. De Adorini Bari Deluxe wordt geleverd tot aan de voordeur. Afhalen van de Adorini Bari Deluxe in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij maken het verschil door onze ervaring als echte sigarenwinkel met betrekking tot het bewaren van sigaren in humidors als de Adorini Bari Deluxe. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van kleine tot grote en walk-in humidors en humidors van Adorini en Liebherr. De sigarenspecialisten van de Humidorkoning bieden u daarom vrijblijvend online advies en offertes aan.

Een Adorini Bari Deluxe kopen doet u bij een specialist in sigaren. Alle vragen wilt u kunnen stellen over het optimaal bewaren en het roken van een goed bewaarde sigaar uit een Adorini Bari Deluxe humidor. Net als een goede bewaarwijn wordt een sigaar beter door deze te laten rijpen. Wij hebben de benodigde ervaring om u de juiste humidor te leveren. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie. Een Adorini Bari Deluxe kopen doet u niet bij een witgoedleverancier. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met sigaren en humidors en kunnen u een betrouwbaar advies geven. De keuze van het assortiment humidors is gemaakt op basis van kwaliteit, uitstraling, service na verkoop en innovativiteit. Vanwege het feit dat onze klanten vaak sigarenaccessoires bij een Adorini Bari Deluxe bestellen bieden wij de ‘laagste prijsgarantie’.

Offerte Adorini Bari Deluxe

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Bari Deluxe? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Bari Deluxe wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Bari Deluxe. Voor vragen betreffende de Adorini Bari Deluxe kunt u ook bellen met +32 14 – 41 12 78 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Bari Deluxe

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Bari Deluxe ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Bari Deluxe ingepland worden.

Voor een prijsopgave van de Adorini Bari Deluxe klik hier.