Adorini Black Slate Deluxe L Humidor

Adorini Pyramid Deluxe

De Adorini Black Slate met de LAAGSTE PRIJS garantie inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Black Slate Deluxe L is een unieke humidor. De buitenkant van de Adorini Black Slate heeft een afwerking gekregen met leisteen. Elke Adorini Black Slate humidor heeft een andere structuur. De Adorini Black Slate is voorzien van een sigaren lade met 2 extra tussenschotten en heeft een vilten bodem.

Presentatie


adorini-black-slate-humidoradorini-black-slate-humidorIn de Adorini Black Slate kunt u 150 sigaren (coronas) bewaren. U kunt gebruik maken van het innovatieve verdelingssysteem voor een flexibele en individuele verdeling met label clips. De humidor wordt geleverd met 2 horizontale en 2 verticale verdelers. Daarbij wordt een Adorini Deluxe luchtbevochtiger geleverd van platinum goud. De luchtbevochtiger met verstelbare ventilatie-openingen draagt zorgt voor de regulatie van de luchtvochtigheid. Dankzij de innovatieve “”RibTech” ventilatiekanalen en het “AirVent” lade-design krijgt u een maximale luchtcirculatie. De luchtbevochtiger wordt met een magneet gekoppeld aan een metalen plaat in de deksel. 

Bewaren

Wij raden altijd de Adorini Cigar Heaven Elektronisch Bevochtigingssysteem (2e generatie) aan om in de Adorini Black Slate te plaatsen. Indien u op reis bent hoeft u zich geen zorgen te maken over het juist bewaren van uw sigaren. Met een gevulde tank kunt u uw sigaren 2 maanden juist bewaren op de door u ingestelde luchtvochtigheid. De keuze voor het investeren in een betrouwbare humidor komt voort uit het veilig stellen van een kostbare investering in sigaren. Het Spaanse cederhout zorgt ervoor dat de vochtigheid wordt opgenomen of wordt vrijgegeven. Echter kan alleen de Cigar Heaven ervoor zorgen dat dit 2 maanden lang juist gebeurd. 

adorini-cigar-heaven-luchtbevohtigeradorini vega

Voordelen Cigar Heaven in Adorini Black Slate

De Cigar Heaven is een stil en doch krachtig elektronisch luchtbevochtigingssysteem. Op de achterkant is een magneetstrip voorzien voor plaatsing in de Adorini Black Slate. Het apparaat is instelbaar tussen 40 en 80% en heeft daarvoor ruime capaciteit voor de benodigde 65 tot 75% luchtvochtigheid. De stroomvoorziening kan via de meegeleverde AC-adapter of ingebouwde Li-ion batterij. Het snoer van de AC-adapter is plat in plaats van rond geproduceerd en daardoor onopvallend. De batterij heeft een capaciteit van maximaal 4 weken. Met een volle tank met gedestilleerd water worden uw sigaren ongeveer 2 maanden vochtig gehouden in de Adorini Black Slate. De spons dient elk jaar vervangen te worden. De Humidorkoning zal u automatisch attenderen na elk jaar. Het apparaat geeft een alarm bij een lage batterij en onvoldoende water reserve. Het scherm geeft de huidige instellingen, gemeten luchtvochtigheid, minimale en maximale gemeten relatieve vochtigheid en het gemiddelde van de afgelopen 3 dagen. De temperatuur wordt in Celcius of Fahrenheit weergegeven.

Afmetingen: 18,4cm x 10,2cm x 2,9cm (LxBxH)

Gewicht: 366gram

Specificaties

De afmetingen van de Adorini Black Slate aan de buitenkant zijn: 24cm x 24cm x 24cm (LxBxH)

De afmetingen van de Adorini Black Slate aan de binnenkant (per lade) zijn: 17,1cm x 20cm x 6,2cm (LxBxH)

Gewicht: 4125gram

Laagste prijsgarantie

Een Adorini Black Slate kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste prijsgarantie Adorini Black Slate

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Black Slate ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de 2 humidors terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leveranciers
– geen tussenhandelaren
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal.

Offerte aanvragen

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van uw humidor ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Black Slate

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Black Slate. De humidor wordt geleverd tot aan de voordeur. Afhalen van de Adorini Black Slate in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij maken het verschil door onze ervaring als echte sigarenwinkel met betrekking tot het bewaren van sigaren in humidors als de Adorini Black Slate. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van kleine tot grote en walk-in humidors en humidors van Adorini en Liebherr. De sigarenspecialisten van de Humidorkoning bieden u daarom vrijblijvend online advies en offertes aan.

Een Adorini Black Slate kopen doet u bij een specialist in sigaren. Alle vragen wilt u kunnen stellen over het optimaal bewaren en het roken van een goed bewaarde sigaar uit een Adorini Black Slate. Net als een goede bewaarwijn wordt een sigaar beter door deze te laten rijpen. Wij hebben de benodigde ervaring om u de juiste humidor te leveren. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie. Een Adorini Black Slate kopen doet u niet bij een witgoedleverancier. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met sigaren en humidors en kunnen u een betrouwbaar advies geven. De keuze van het assortiment humidors is gemaakt op basis van kwaliteit, uitstraling, service na verkoop en innovativiteit. Vanwege het feit dat onze klanten vaak sigarenaccessoires bij een Adorini Black Slate bestellen bieden wij de ‘laagste prijsgarantie’.

Offerte Adorini Black Slate

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Black Slate? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Black Slate wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Black Slate. Voor vragen betreffende de Adorini Black Slate kunt u ook bellen met +32 14 – 41 12 78 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Black Slate

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Black Slate ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Black Slate ingepland worden.

Voor een prijsopgave van de Adorini Black Slate klik hier.