Adorini Capri Deluxe Humidor

Adorini Vega

De Adorini Capri Deluxe met de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Capri Deluxe is een elektronische humidor kabinet met LED verlichting en glazen wanden aan de zijkant. De Adorini Capri Deluxe heeft 5 in hoogte verstelbare en verwijderbare planken. In de Adorini Capri Deluxe kunt u sigarenkisten en sigaren los bewaren. Tot 6000 sigaren van het model ‘corona’ passen in de Adorini Capri Deluxe.

Presentatie Adorini Capri Deluxe

adorini capri deluxe humidor

De Adorini Capri Deluxe is voorzien van meerdere lagen lak van hoge kwaliteit. De humidors zijn leverbaar in de kleuren mahonie en zwart. Het slot en handvat zijn verguld. Alle binnenwanden en plateaus zijn van echt Spaans cederhout. De wanden zijn extra geïsoleerd en de constructie is extra verstevigd. De deur zal na jaren gebruik goed blijven sluiten. In het midden bevindt zich een lade op een roestvrijstalen rail. Hierin kunnen de sigaren accessoires in geplaatst worden. De Adorini Capri Deluxe heeft een modulair ontwerp. Hierdoor is de humidor geschikt als tegenhanger van een op maat gemaakte wand of walk-in humidor. Stap voor stap kan desgewenst een uitbreiding voorzien worden. De Adorini Capri Deluxe wordt geleverd met elektronische bevochtiger. Aan de voor- en achterkant van de humidor kabinet is ventilatieruimte voorzien voor de beste luchtcirculatie.  Bij dit alles krijgt u levenslange garantie voor de Adorini Capri Deluxe.

adorini capri deluxe humidor

Bewaren

De Adorini Capri Deluxe wordt geleverd met het LV elektronisch bevochtigingssysteem XL. Het waterreservoir is 1,8 liter groot en voorzien van een alarm om tijdig aan te geven dat er weinig water is. Het systeem wordt geleverd met een apart besturingssysteem voorzien van digitaal display en LED verlichting. Op de geavanceerde, elektronische besturingseenheid zijn een aantal zaken waarneembaar:

  • huidige relatieve luchtvochtigheid
  • gewenste relatieve luchtvochtigheid
  • gemiddelde luchtvochtigheid van de afgelopen 3 dagen
  • huidige temperatuur in Fahrenheit of Celcius 
  • indicatie van het waterniveau in het waterreservoir met gedestilleerd water

elektronische luchtbevochtiger adorini roma humidor

Specificaties

De afmetingen van de Adorini Capri Deluxe aan de buitenkant zijn: 60,5cm x 45cm x 175cm (LxBxH)

De afmetingen van de Adorini Capri Deluxe aan de binnenkant zijn: 57,5cm x 38cm x 157cm (LxBxH)

Gewicht Adorini Capri Deluxe: 38000gram

Laagste prijsgarantie

Een Adorini Capri Deluxe kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste prijsgarantie Adorini Capri Deluxe

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Capri Deluxe ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de Adorini Capri Deluxe humidors terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs op de Adorini Capri Deluxe garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leveranier van de Adorini Capri Deluxe
– geen tussenhandelaren
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal voor het aankopen van de Adorini Capri Deluxe.

Offerte

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van de Adorini Capri Deluxe ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Capri Deluxe

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Capri Deluxe. De Adorini Capri Deluxe wordt geleverd tot aan de voordeur. Afhalen in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij maken het verschil door onze ervaring als echte sigarenwinkel met betrekking tot het bewaren van sigaren in humidors als de Adorini Capri Deluxe. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van kleine tot grote en walk-in humidors en humidors van Adorini en Liebherr. De sigarenspecialisten van de Humidorkoning bieden u daarom vrijblijvend online advies en offertes aan.

Een Adorini Capri Deluxe kopen doet u bij een specialist in sigaren. Alle vragen wilt u kunnen stellen over het optimaal bewaren en het roken van een goed bewaarde sigaar uit een Adorini Capri Deluxe humidor. Net als een goede bewaarwijn wordt een sigaar beter door deze te laten rijpen. Wij hebben de benodigde ervaring om u de juiste humidor te leveren. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie. Een Adorini Capri Deluxe kopen doet u niet bij een witgoedleverancier. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met sigaren en humidors en kunnen u een betrouwbaar advies geven. De keuze van het assortiment humidors is gemaakt op basis van kwaliteit, uitstraling, service na verkoop en innovativiteit. Vanwege het feit dat onze klanten vaak sigarenaccessoires bij een Adorini Capri Deluxe bestellen bieden wij de ‘laagste prijsgarantie’.

Offerte Adorini Capri Deluxe

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Capri Deluxe? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Capri Deluxe wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Capri Deluxe. Voor vragen betreffende de Adorini Capri Deluxe kunt u ook bellen met +32 14 – 41 12 78 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Capri Deluxe

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Capri Deluxe ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Capri Deluxe ingepland worden.

Voor een prijsopgave van de Adorini Capri Deluxe klik hier.