Adorini Cigar Heaven

Adorini Vega

De Adorini Cigar Heaven met de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Cigar Heaven is een elektronisch luchtbevochtigingssysteem. Met de Adorini Cigar Heaven kunt u vertrouwen hebben in het laten bewaren van uw sigaren. De Adorini Cigar Heaven is het meest krachtige en tegelijk stille ventilatiesysteem. Uw sigaren rijpen het best dankzij de Adorini Cigar Heaven.

Wij raden altijd de Adorini Cigar Heaven Elektronisch Bevochtigingssysteem (2e generatie EN met het nieuwe type sensor) aan. Indien u op reis bent hoeft u zich geen zorgen te maken over het juist bewaren van uw sigaren. Met een gevulde tank kunt u uw sigaren 2 maanden juist bewaren op de door u ingestelde luchtvochtigheid. De keuze voor het investeren in een betrouwbare humidor komt voort uit het veilig stellen van een kostbare investering in sigaren. Het Spaanse cederhout zorgt ervoor dat de vochtigheid wordt opgenomen of wordt vrijgegeven. Echter kan alleen de Cigar Heaven ervoor zorgen dat dit 2 maanden lang juist gebeurd. 

adorini-cigar-heaven-luchtbevohtigeradorini vega

Voordelen

De Cigar Heaven is een stil en doch krachtig elektronisch luchtbevochtigingssysteem. Op de achterkant is een magneetstrip voorzien voor plaatsing in bijvoorbeeld de Adorini Black Slate en de Adorini Chianti Medium. Het apparaat is instelbaar tussen 40 en 80% en heeft daarvoor ruime capaciteit voor de benodigde 65 tot 75% luchtvochtigheid. De stroomvoorziening kan via de meegeleverde AC-adapter of ingebouwde Li-ion batterij. Het snoer van de AC-adapter is plat in plaats van rond geproduceerd en daardoor onopvallend. De batterij heeft een capaciteit van maximaal 4 weken. Met een volle tank met gedestilleerd water worden uw sigaren ongeveer 2 maanden vochtig gehouden in. De spons dient elk jaar vervangen te worden. Het apparaat geeft een alarm bij een lage batterij en onvoldoende water reserve. Het scherm geeft de huidige instellingen, gemeten luchtvochtigheid, minimale en maximale gemeten relatieve vochtigheid en het gemiddelde van de afgelopen 3 dagen. De temperatuur wordt in Celcius of Fahrenheit weergegeven.

Afmetingen: 18,4cm x 10,2cm x 2,9cm (LxBxH)

Gewicht: 366gram

Een Adorini Cigar Heaven kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Cigar Heaven ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de Adorini Cigar Heaven’s terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs op de Adorini Cigar Heaven garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leveranier van de Adorini Cigar Heaven
– geen tussenhandelaren
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal voor het aankopen van de Adorini Cigar Heaven.

Offerte Adorini Cigar Heaven

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van de Adorini Cigar Heaven ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Cigar Heaven

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Cigar Heaven. De Adorini Cigar Heaven wordt geleverd tot aan de voordeur. Afhalen in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Offerte Adorini Cigar Heaven

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Cigar Heaven? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Cigar Heaven wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Cigar Heaven. Voor vragen betreffende de Adorini Cigar Heaven kunt u ook bellen met +32 14 – 41 12 78 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Adorini Cigar Heaven

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Cigar Heaven ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal of BanContact. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Cigar Heaven ingepland worden.

Voor een prijsopgave van de Adorini Cigar Heaven klik hier.