Adorini

Een Adorini kopen is een waardevolle investering voor vele jaren. De Humidorkoning biedt u gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE. De Adorini is geschikt voor de echte sigarenliefhebber en wij zijn de enige, echte sigarenwinkel welke het merk Adorini kan aanbieden. Op deze pagina bespreken wij van het merk Adorini de grotere humidors en humidor kabinets. Wij helpen u op deze website dan ook graag in uw zoektocht naar de beste Adorini.

Wie zijn wij

Het merk de Humidorkoning is ontstaan na meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de sigaar. Veel klanten hadden vragen over het roken en bewaren van sigaren in een humidor. Daarnaast ontstond er een groep klanten die uit de kleinere humidors groeiden. Zij waren opzoek naar grotere humidors en humidor kabinets voor veel sigaren en kistjes. Dit was de aanleiding om uiteenlopende humidors te beoordelen en aan te bieden vanuit onze sigarenwinkel. Wij fungeren niet enkel als webwinkel voor humidors, u kunt ons altijd komen opzoeken voor vragen over humidors en sigaren. Op deze website hieronder zult u enkel Adorini humidors aantreffen voor de echte liefhebber en verzamelaar. Wij zijn een samenwerking met Adorini, aangegaan voor de meest luxe en beste humidors. Deze merken hebben veel ervaring in de productie van humidors. Wij kunnen op speciaal verzoek humidors, humidor kabinets, walk-in humidors, humidorlades, etcetera ontwerpen en op maat laten maken.

Adorini

De Adorini humidor

Wij werken samen met het luxe en kwaliteitsmerk Adorini voor hun internationaal gerespecteerde ervaring met betrekking tot het produceren van humidors en kabinetkasten. Het bedrijf uit Duitsland maakt de Adorini humidors met de meest verfijnde componenten, hoogste kwaliteitsmaterialen en innovatieve bouwplannen.

adorini humidor gids

Klik op de afbeelding om de gids te lezen

De filosofie van het merk Adorini is om de hoogste kwaliteitsproducten te kunnen presenteren tegen eerlijke prijzen. Gezien sigarenrokers steeds meer kennis vergaren eisen zij ook steeds waarde voor hun geld. Adorini biedt daarom humidors en kabinetkasten aan tegen prijzen waarbij de superieure kwaliteit wordt gerechtvaardigd.

De nieuwste generatie Adorini humidors en kabinetkasten staan garant voor innovativiteit. De ventilatie ribben, genaamd ‘RibTech’, zorgen voor een betere luchtcirculatie. Een nieuw verdelerssysteem laat flexibele scheiding van de humidor toe om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De nieuwe Adorini Deluxe bevochtiging is gemaakt van een nieuw soort acryl uit de ruimtevaart.  Hierdoor is het mogelijk nauwkeuriger, stabieler en op een gemakkelijkere manier de bevochtiging in uw humidor te handhaven. Andere innovaties zijn de pre-gekalibreerde hygrometer van hoge precisie, de etiketten klem voor een mooie presentatie en de nieuwe generatie bevochtigingssystemen als de Adorini LV luchtbevochtiger.

De Adorini Deluxe humidors zijn voorzien van een extra sterk humidor frame dankzij Spaans vineerhout van minimaal 21 millimeter. Het deksel op de humidor wordt ondersteund door een stevig met de hand opgepoetst kwadrantscharnier gemaakt van 24 karaats goud. Deskundige vaklieden zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van het hout en de individuele aanpassingen per humidor. Het schilderproces kan bestaan uit het aanbrengen van 20 individuele lagen lak. Vele uren van handarbeid zorgen voor de productie van de beste humidors. Adorini biedt een levenslange garantie op alle humidors aan.

Wij bieden u bij elke Adorini humidor de ‘laagste prijsgarantie’ aan. Echter vermelden wij onze prijzen niet op het internet. De Humidorkoning wenst geen prijsvechter te zijn, maar kwaliteit te bieden tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Wij maken graag voor u een offerte op maat aan de hand van uw wensen en behoeften. Op de volgende pagina kunt u de 12 humidor en kabinetkast modellen van Adorini bekijken.

12 Modellen

Hieronder kunt u de modellen vinden welke wij aanbieden met ‘laagste prijsgarantie’. Klik bovenaan de website op ‘informatie aanvragen’ voor een offerte op maat.

1. Adorini Vega Humidor (kleur mahonie of zwart)

adorini humidoradorini humidor

adorini humidoradorini-vega-zwart

2. Adorini Pyramid Deluxe Humidor

adorini humidoradorini humidor

3. Adorini Habana Humidor

adorini humidor

4. Adorini Black Slate Deluxe L Humidor

adorini humidor

5. Adorini Chianti Grande Humidor

adorini humidor

6. Adorini Vittoria Humidor

adorini humidor

7. Adorini Bari Deluxe Humidor Kabinetkast

adorini humidor

8. Adorini Aficionado Deluxe Humidor Kabinetkast

adorini humidor

9. Adorini Prato Deluxe Humidor Kabinetkast

adorini humidor

10. Adorini Roma Elektronische Humidor Kabinetkast (kleur ceder, mahonie, wit of zwart)

adorini humidoradorini humidoradorini humidoradorini humidor

11. Adorini Capri Deluxe Elektronische Humidor en Kabinetkast

adorini humidor

12. Adorini Cigar Heaven Elektronisch Bevochtigingssysteem (2e generatie)

adorini humidoradorini humidor

Prestaties

Een Adorini humidor en kabinetkast is uitermate geschikt voor het laten rijpen en bewaren van longfiller sigaren. Dit is mogelijk door de constante luchtvochtigheid binnenin de humidor. Bij een sigaren-klimaatkast van Liebherr wordt daarbij ook de temperatuur constant gehouden. Daarom is deze humidor geschikt voor mensen die voor het allerbeste kiezen en voor in de horeca. Wij weten uit ervaring dat veel klanten hun sigaren niet opslaan in een humidor. Uw waardevolle en kostbare sigaren zijn afkomstig uit een tropisch klimaat. Het klimaat in Nederland is droger, waardoor uw sigaren kunnen uitdrogen buiten een humidor. De sigaren krijgen bij een constante luchtvochtigheid de tijd om zich verder te ontwikkelen. De karakteristieke smaken zullen zich ontplooien waardoor sigaren uit een humidor van bijvoorbeeld Adorini beter zullen branden en de smaak zal toenemen.

Een Adorini humidor gaat vele jaren mee en is een investering meer dan waard voor een echte aficionado (sigarenliefhebber). Wij als sigarenwinkel en liefhebber met een humidor kunnen dit niet meer dan benadrukken. Het voordeel van een humidor met een elektronisch bevochtigingssysteem van Adorini is het wegnemen van elke onzekerheid. Uw kostbaarheden worden juist bewaard in de Adorini humidor en het rijpproces bevorderd. Vroeger werden premium sigaren 6 maanden in een humidor, de wachtkamer, gelegd voordat deze werden verscheept. Wegens de stijgende vraag naar sigaren wereldwijd is hier de laatste jaren niet altijd aan voldaan. In deze humidor kunt u uw sigaren met een gerust hart alsnog 6 maanden of langer laten rusten om een zachter en gebalanceerder aroma te ontwikkelen. Wij willen benadrukken dat smaken heel persoonlijk zijn en geven u het advies om op verschillende momenten tijdens dit rijpingsproces de sigaren uit uw humidor te proberen.

Laagste prijsgarantie

Veel van onze klanten welke een Adorini humidor kopen zoeken online op ‘humidor discount’ of ‘humidordiscount’. De Humidorkoning is geen ‘witgoed dozenschuiver’, maar neemt de sigarenliefhebber als uitgangspunt en biedt kwaliteit aan voor uw geld. Wanneer u prijzen van de humidor gaat vergelijken op het internet, dan zult u zien dat de Humidorkoning de beste humidor discount prijzen geeft per e-mail. Naast het advies wat u krijgt, kunnen we u een volledig op maat gemaakt pakket betreffende de Adorini humidor, sigaren en accessoires leveren. Gezien onze oorsprong in de nette wereld van sigaren bieden wij een compleet pakket aan samen met de humidors. In de aangeboden humidor van Adorini worden uw sigaren juist bewaard zodra u aan alle voorwaarden voldoet. Mocht u binnen 14 dagen na aankoop van uw humidor een lagere prijs tegenkomen, dan betaalt de Humidorkoning het verschil tusssen de humidors terug.

Standaard aanbod bij aanschaf van een Adorini humidor:

  • Advies voor en na uw aankoop, ook wanneer u zelf de humidor installeert(*)
  • Een ‘humidor handleiding’ van Adorini met diepgaande informatie over onderwerpen als constructie van de humidor, voorbereiding van de humidor en het bewaren van uw sigaren
  • Levenslange garantie op de Adorini humidor[tab title=”Contact & bestellen”]

Indien u interesse heeft in de Adorini humidors zouden wij graag uw gegevens ontvangen via de button ‘informatie aanvragen’. Het is belangrijk om contact met u op te nemen over uw wensen zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Wij bieden u de ‘laagste humidor discount prijsgarantie’. Indien u de Adorini humidor, kabinetkast of sigaren-klimaatkast wilt kopen kunt ons ook contacteren via e-mail op info@humidorkoning.nl of telefonisch op +31 13 74 40 402.

Contant betalen, ophalen en leveren is bij ons ook mogelijk. Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

adorini humidor

Contactgegevens Humidorkoning.nl

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +31 13 74 40 402
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Voor een prijsopgave van een Adorini humidor klik hier.