Adorini Roma Humidor

Adorini Vega

De Adorini Roma humidor met de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Roma is een elektronische humidor kabinet met LED verlichting. De Adorini Roma heeft 5 in hoogte verstelbare en verwijderbare planken. In de Adorini Roma kunt u sigarenkisten en sigaren los bewaren. Tot 6000 sigaren van het model ‘corona’ passen in de Adorini Roma.

Presentatie Adorini Roma

adorini roma humidor

Adorini Roma humidor met deur omgedraaid

adorini-roma-humidor-3

Adorini Roma humidor met LED-verlichting

Als sigarenwinkel voorzien wij ook een complete installatie indien u dit wenst. Hierdoor kennen wij de humidors van binnen en buiten. De Adorini Roma is voorzien van meerdere lagen lak van hoge kwaliteit. De humidors zijn leverbaar in de kleuren ceder, mahonie, wit en zwart. Het slot en handvat zijn verguld. De Adorini Roma is voorzien van echt Spaans cederhout. De wanden zijn extra geïsoleerd en de constructie is extra verstevigd. De deur zal na jaren gebruik goed blijven sluiten. In het midden bevindt zich een lade op een roestvrijstalen rail. Hierin kunnen de sigaren accessoires in geplaatst worden. De Adorini Roma heeft een modulair ontwerp. Hierdoor is de humidor geschikt als tegenhanger van een op maat gemaakte wand of walk-in humidor. Stap voor stap kan desgewenst een uitbreiding voorzien worden. De Adorini Roma wordt geleverd met 2 elektronische luchtbevochtigers. Links onderaan, gezien vanaf de voorzijde, is een kabelopening voorzien voor het wegwerken van de kabels van de LED-verlichting en luchtbevochtigers. Aan de voor- en achterkant van de humidor kabinet is ventilatieruimte voorzien voor de beste luchtcirculatie.  Bij dit alles krijgt u levenslange garantie voor de Adorini Roma.

adorini roma humidor kabinetadorini roma humidor kabinetadorini roma humidor kabinet

Bewaren

adorini-roma-humidor-2

Adorini Roma humidor met hygrometer in de deur

De Adorini Roma wordt geleverd met het LV elektronisch bevochtigingssysteem XL. U krijgt maar liefst 2 actieve bevochtigingssystemen geleverd met 4 ventilatoren. De 2 luchtbevochtigers worden met elkaar verbonden en zorgen voor de benodigde luchtcirculatie. Het waterreservoir van de 2 bevochtigers is elk 1,8 liter groot en voorzien van een alarm om tijdig aan te geven dat er weinig water is. Het systeem wordt geleverd met kristallen. Na een jaar tijd krijgt u van ons een herinnering via de Alertservice en kunt u nieuwe kristallen bij ons bestellen. Met een gevulde waterreservoir kunt u tot 3 maanden uw humidor op de juist luchtvochtigheid instellen. Het systeem wordt geleverd met een apart besturingssysteem voorzien van digitaal display en LED verlichting. Op de geavanceerde, elektronische besturingseenheid zijn een aantal zaken waarneembaar:

  • huidige relatieve luchtvochtigheid in de Adorini Roma
  • gewenste relatieve luchtvochtigheid in de Adorini Roma
  • gemiddelde luchtvochtigheid van de afgelopen 3 dagen in de Adorini Roma
  • huidige temperatuur in Fahrenheit of Celcius in de Adorini Roma
  • indicatie van het waterniveau in het waterreservoir met gedestilleerd water in de Adorini Roma
adorini roma humidor

1 van de 2 luchtbevochtigers voor de Adorini Roma humidor

Specificaties

adorini roma humidor kabinet

Adorini Roma humidor in 4 kleuren leverbaar uit voorraad

De afmetingen van de Adorini Roma aan de buitenkant zijn: 60,5cm x 45cm x 175cm (LxBxH)

De afmetingen van de Adorini Roma aan de binnenkant zijn: 57,5cm x 38cm x 157cm (LxBxH)

Gewicht Adorini Roma: 38000gram

Laagste prijsgarantie

Een Adorini Roma kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste prijsgarantie Adorini Roma

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Roma ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de Adorini Roma humidors terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs op de Adorini Roma garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leveranier van de Adorini Roma
– geen tussenhandelaren
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal voor het aankopen van de Adorini Roma.

Offerte

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van de Adorini Roma ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Roma

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Roma. De Adorini Roma wordt geleverd tot aan de voordeur. Indien u wenst is een complete installatie bespreekbaar, u kunt dit aangeven bij het aanvragen van een offerte met vermelding van de locatie. Afhalen in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Afhalen en contant betalen van de Adorini Roma humidor is mogelijk in onze winkel

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij maken het verschil door onze ervaring als echte sigarenwinkel met betrekking tot het bewaren van sigaren in humidors als de Adorini Roma. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van kleine tot grote en walk-in humidors en humidors van Adorini en Liebherr. De sigarenspecialisten van de Humidorkoning bieden u daarom vrijblijvend online advies en offertes aan.

Een Adorini Roma kopen doet u bij een specialist in sigaren. Alle vragen wilt u kunnen stellen over het optimaal bewaren en het roken van een goed bewaarde sigaar uit een Adorini Roma humidor. Net als een goede bewaarwijn wordt een sigaar beter door deze te laten rijpen. Wij hebben de benodigde ervaring om u de juiste humidor te leveren. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie. Een Adorini Roma kopen doet u niet bij een witgoedleverancier. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met sigaren en humidors en kunnen u een betrouwbaar advies geven. De keuze van het assortiment humidors is gemaakt op basis van kwaliteit, uitstraling, service na verkoop en innovativiteit. Vanwege het feit dat onze klanten vaak sigarenaccessoires bij een Adorini Roma bestellen bieden wij de ‘laagste prijsgarantie’.

Offerte Adorini Roma

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Roma? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Roma wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Roma. Voor vragen betreffende de Adorini Roma kunt u ook bellen met +32 14 – 41 12 78 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Roma

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Roma ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Zo kunt u ook het bedrag contant betalen in onze winkel of betalen middels overschrijving. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Roma ingepland worden. Een complete installatie is een mogelijke optie, u kunt dit vermelden bij uw aanvraag.

Voor een prijsopgave van de Adorini Roma humidor klik hier.