Adorini Vega Humidor 

Adorini Vega

De Adorini Vega humidor met de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Vega is voorzien van een glazen deksel, waardoor de sigaren mooi gepresenteerd worden. De Adorini Vega heeft een innovatief verdelingssysteem voor een flexibele en individuele verdeling door middel van labels. In totaal worden 5 verticale en 5 horizontale verdelers meegeleverd bij de Adorini Vega. U kunt 78 sigaren van het model ‘corona’ in de Adorini Vega bewaren. [tabs][tab title=”Presentatie Adorini Vega”]

adorini-vega-zwartadorini-vega-mahonie

adorini-vega-humidor-zwart adorini-vega-humidor-mahonie

De Adorini Vega is voorzien van meerdere lagen hoogglanzende lak. Het is mogelijk te kiezen uit de kleuren mahonie en zwart. Tevens is de Adorini Vega voorzien van gouden scharnieren en slot. De behuizing is extra sterk en voorzien van extra sterke binnenbekleding van Spaans cederhout. Bij de Adorini Vega wordt standaard een gekalibreerde, zeer precieze haarhygrometer geleverd. Daarbij wordt een Adorini Deluxe luchtbevochtiger geleverd. De luchtbevochtiger met verstelbare ventilatie-openingen draagt zorgt voor regulatie van de luchtvochtigheid. De “RibTech” ventilatiekanalen dragen zorgen voor een goede circulatie binnenin de Adorini Vega. Bij dit alles krijgt u levenslange garantie voor de Adorini Vega. [/tab][tab title=”Bewaren”]Wij raden altijd de Adorini Cigar Heaven Elektronisch Bevochtigingssysteem (2e generatie) aan om in de Adorini Vega te plaatsen. Indien u op reis bent hoeft u zich geen zorgen te maken over het juist bewaren van uw sigaren. Met een gevulde tank kunt u uw sigaren 2 maanden juist bewaren op de door u ingestelde luchtvochtigheid. De keuze voor het investeren in een Adorini Vega komt voort uit het veilig stellen van een kostbare investering in sigaren. Het Spaanse cederhout zorgt ervoor dat de vochtigheid wordt opgenomen of wordt vrijgegeven. Echter kan alleen de Cigar Heaven ervoor zorgen dat dit 2 maanden lang juist gebeurd in de Adorini Vega. 

adorini-cigar-heaven-luchtbevohtigeradorini vega

Voordelen Cigar Heaven in Adorini Vega

De Cigar Heaven is een stil en doch krachtig elektronisch luchtbevochtigingssysteem. Op de achterkant is een magneetstrip voorzien voor plaatsing in de Adorini Vega. Het apparaat is instelbaar tussen 40 en 80% en heeft daarvoor ruime capaciteit voor de benodigde 65 tot 75% luchtvochtigheid. De stroomvoorziening kan via de meegeleverde AC-adapter of ingebouwde  Li-ion batterij. Het snoer van de AC-adapter is plat in plaats van rond geproduceerd en daardoor onopvallend. De batterij heeft een capaciteit van maximaal 4 weken. Met een volle tank met gedestilleerd water worden uw sigaren ongeveer 2 maanden vochtig gehouden in de Adorini Vega. De spons dient elk jaar vervangen te worden. De Humidorkoning zal u automatisch attenderen na elk jaar. Het apparaat geeft een alarm bij een lage batterij en onvoldoende water reserve. Het scherm geeft de huidige instellingen, gemeten luchtvochtigheid, minimale en maximale gemeten relatieve vochtigheid en het gemiddelde van de afgelopen 3 dagen. De temperatuur wordt in Celcius of Fahrenheit weergegeven.

Afmetingen: 18,4cm x 10,2cm x 2,9cm (LxBxH)

Gewicht: 366gram

[/tab]

[tab title=”Specificaties Adorini Vega”]

De afmetingen van de Adorini Vega aan de buitenkant zijn: 49cm x 29cm x 15cm (LxBxH)

De afmetingen van de Adorini Vega aan de binnenkant zijn: 35,5cm x 19,8cm x 5,5cm (LxBxH)

Gewicht Adorini Vega: 7100gram

adorini-vega-mahonie-humidoradorini-vega-mahonie-compartiment-humidor[/tab]

[tab title=”Laagste prijsgarantie”]

Een Adorini Vega kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste prijsgarantie Adorini Vega

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Vega ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de 2 humidors terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs op de Adorini Vega garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leverancier van de Adorini Vega
– geen tussenhandelaren bij aankoop van de Adorini Vega
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal voor aankopen van de Adorini Vega door u.[/tab]

[tab title=”Offerte aanvragen Adorini Vega”]

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van u humidor ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Vega

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Vega. De Adorini Vega wordt geleverd tot aan de voordeur. Afhalen van de Adorini Vega in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +31 137 440 402
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij maken het verschil door onze ervaring als echte sigarenwinkel met betrekking tot het bewaren van sigaren in humidors als de Adorini Vega. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van kleine tot grote en walk-in humidors en humidors van Adorini en Liebherr. De sigarenspecialisten van de Humidorkoning bieden u daarom vrijblijvend online advies en offertes aan.

Een Adorini Vega kopen doet u bij een specialist in sigaren. Alle vragen wilt u kunnen stellen over het optimaal bewaren en het roken van een goed bewaarde sigaar uit een Adorini Vega humidor. Net als een goede bewaarwijn wordt een sigaar beter door deze te laten rijpen. Wij hebben de benodigde ervaring om u de juiste humidor te leveren. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie. Een Adorini Vega kopen doet u niet bij een witgoedleverancier. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met sigaren en humidors en kunnen u een betrouwbaar advies geven. De keuze van het assortiment humidors is gemaakt op basis van kwaliteit, uitstraling, service na verkoop en innovativiteit. Vanwege het feit dat onze klanten vaak sigarenaccessoires bij een Adorini Vega bestellen bieden wij de ‘laagste prijsgarantie’.

Offerte Adorini Vega

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Vega? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Vega wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Vega. Voor vragen betreffende de Adorini Vega kunt u ook bellen met 013 – 74 40 402 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Vega

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Vega ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Vega ingepland worden.

Voor een prijsopgave van de Adorini Vega klik hier.[/tab][/tabs]