Adorini Vittoria Deluxe Humidor

Adorini Vega

De Adorini Vittoria Deluxe met de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE vindt u bij de Humidorkoning. De Adorini Vittoria Deluxe is een humidor gemaakt van ebony fineerhout met semi-gloss afwerking. De Adorini Vittoria Deluxe heeft een innovatief verdelingssysteem voor een flexibele en individuele verdeling door middel van labels. In totaal zijn er 2 sigaren lades in de Adorini Vittoria Deluxe met onderin plaats voor sigarenkisten. U kunt 522 sigaren van het model ‘corona’ in de Adorini Vittoria Deluxe bewaren.

Presentatie Adorini Vittoria Deluxe

adorini vittoria deluxe humidoradorini vittoria deluxe humidor
De Adorini Vittoria Deluxe is voorzien van een extra sterk gouden 24K slot en handvaten. De behuizing van de Adorini Vittoria Deluxe is extra sterk en voorzien van extra sterke binnenbekleding van Spaans cederhout. De “AirVent” sigaren lades in de Adorini Vittoria Deluxe dragen zorg voor een goede circulatie. Bij dit alles krijgt u levenslange garantie voor de Adorini Vittoria Deluxe.

Bewaren

De Adorini Cigar Heaven Elektronisch Bevochtigingssysteem (2e generatie) wordt standaard bij de Adorini Vittoria Deluxe geleverd. Indien u op reis bent hoeft u zich geen zorgen te maken over de luchtvochtigheid in de Adorini Vittoria Deluxe. Met een gevulde tank kunt u uw sigaren 2 maanden juist bewaren in de Adorini Vittoria Deluxe op de door u ingestelde luchtvochtigheid. De keuze voor het investeren in een Adorini Vittoria Deluxe komt voort uit het veilig stellen van een kostbare investering in sigaren. Het Spaanse cederhout in de Adorini Vittoria Deluxe zorgt ervoor dat de vochtigheid wordt opgenomen of wordt vrijgegeven. De Cigar Heaven zal ervoor zorgen dat dit 2 maanden lang juist gebeurd in de Adorini Vittoria Deluxe. 

adorini-cigar-heaven-luchtbevohtigeradorini vega

Voordelen Cigar Heaven in Adorini Vittoria Deluxe 

De Cigar Heaven is een stil en doch krachtig elektronisch luchtbevochtigingssysteem. Op de achterkant is een magneetstrip voorzien voor plaatsing in de Adorini Vittoria Deluxe. Het apparaat is instelbaar tussen 40 en 80% en heeft daarvoor ruime capaciteit voor de benodigde 65 tot 75% luchtvochtigheid in de Adorini Vittoria Deluxe. De stroomvoorziening kan via de meegeleverde AC-adapter of ingebouwde Li-ion batterij. Het snoer van de AC-adapter is plat in plaats van rond geproduceerd en daardoor onopvallend. De batterij heeft een capaciteit van maximaal 4 weken. Met een volle tank met gedestilleerd water worden uw sigaren ongeveer 2 maanden vochtig gehouden in de Adorini Vittoria Deluxe. De spons dient elk jaar vervangen te worden. De Humidorkoning zal u automatisch attenderen na elk jaar. Het apparaat geeft een alarm bij een lage batterij en onvoldoende water reserve. Het scherm geeft de huidige instellingen, gemeten luchtvochtigheid, minimale en maximale gemeten relatieve vochtigheid en het gemiddelde van de afgelopen 3 dagen. De temperatuur wordt in Celcius of Fahrenheit weergegeven.

Afmetingen: 18,4cm x 10,2cm x 2,9cm (LxBxH)

Gewicht: 366 gram

Specificaties

De afmetingen van de Adorini Vittoria Deluxe aan de buitenkant zijn: 49cm x 36cm x 21cm (LxBxH)

De afmetingen van de Adorini Vittoria Deluxe aan de binnenkant zijn: 43,6cm x 30,6cm x 18,7cm (LxBxH)

Gewicht Adorini Vittoria Deluxe: 10000 gram

adorini-vittoria-deluxe-humidor (1)adorini vittoria deluxe

Laagste prijsgarantie

Een Adorini Vittoria Deluxe kopen bij de Humidorkoning heeft een aantal voordelen voor u. Deze zullen wij hieronder voor u opsommen.

Laagste prijsgarantie Adorini Vittoria Deluxe 

De specialisten van de Humidorkoning maken voor u de gegarandeerd laagste prijs van Nederland op basis van al uw wensen. Indien u binnen 14 dagen na u aankoop ergens anders online een lagere prijs tegenkomt voor de Adorini Vittoria Deluxe ontvangt u dezelfde aanbieding. De Humidorkoning betaald u het verschil tussen de Adorini Vittoria Deluxe humidors terug.

De Humidorkoning kan u de laagste prijs op de Adorini Vittoria Deluxe garanderen:
– door de verkoop van humidors en accessoires aan klanten te combineren
– een jarenlange samenwerking met de leveranier van de Adorini Vittoria Deluxe
– geen tussenhandelaar voor de Adorini Vittoria Deluxe
– door geen gebruik te maken van dure betaalmogelijkheden zoals creditcards en paypal voor het aankopen van de Adorini Vittoria Deluxe.

Offerte

Advies op maat

Bepalen welke humidor het best bij u past is niet eenvoudig. Als sigarenwinkel hebben wij getracht veel van onze kennis op deze website te publiceren. Om keuze te maken krijgt u van de Humidorkoning advies per e-mail of telefoon op basis van uw wensen. Tevens kunt u na aanschaf van de Adorini Vittoria Deluxe ook terecht voor uw praktische vragen.

Gratis thuisbezorging Adorini Vittoria Deluxe

Als sigarenwinkel geven wij de voorkeur aan een correcte afhandeling en aflevering van de Adorini Vittoria Deluxe. De Adorini Vittoria Deluxe wordt geleverd tot aan de voordeur. Afhalen van de Adorini Vittoria Deluxe in de winkel is uiteraard mogelijk.

humidor

Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij maken het verschil door onze ervaring als echte sigarenwinkel met betrekking tot het bewaren van sigaren in humidors als de Adorini Vittoria Deluxe. Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van kleine tot grote en walk-in humidors en humidors van Adorini en Liebherr. De sigarenspecialisten van de Humidorkoning bieden u daarom vrijblijvend online advies en offertes aan.

Een Adorini Vittoria Deluxe kopen doet u bij een specialist in sigaren. Alle vragen wilt u kunnen stellen over het optimaal bewaren en het roken van een goed bewaarde sigaar uit een Adorini Vittoria Deluxe humidor. Net als een goede bewaarwijn wordt een sigaar beter door deze te laten rijpen. Wij hebben de benodigde ervaring om u de juiste humidor te leveren. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie. Een Adorini Vittoria Deluxe kopen doet u niet bij een witgoedleverancier. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met sigaren en humidors en kunnen u een betrouwbaar advies geven. De keuze van het assortiment humidors is gemaakt op basis van kwaliteit, uitstraling, service na verkoop en innovativiteit. Vanwege het feit dat onze klanten vaak sigarenaccessoires bij een Adorini Vittoria Deluxe bestellen bieden wij de ‘laagste prijsgarantie’.

Offerte Adorini Vittoria Grande

Wilt u een offerte aanvragen voor de Adorini Vittoria Deluxe? Rechtsbovenaan vindt u de rode button ‘informatie aanvragen’. Als u op deze butten klikt kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en versturen. Als optie kunt u uw telefoonnummer invullen waarna onze specialist u zal contacteren om uw wensen te bespreken. Een aanvraag voor een Adorini Vittoria Deluxe wordt binnen 24 uur behandeld. Uiteraard mag u ons altijd zelf telefonisch contacteren. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een offerte op maat met de beste prijs van Nederland voor de Adorini Vittoria Deluxe. Voor vragen betreffende de Adorini Vittoria Deluxe kunt u ook bellen met +32 14 – 41 12 78 of een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. Onze sigarenspecialisten staan u graag te woord.

Bestellen Adorini Vittoria Deluxe

Op het moment dat u uw akkoord heeft gegeven voor aankoop van een Adorini Vittoria Deluxe ontvangt u per e-mail een betaallink van iDeal. Wij werken samen met de betaalprovider Sisow. Indien u anders wenst te betalen is dit bespreekbaar. Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw Adorini Vittoria Deluxe ingepland worden.

Voor een prijsopgave van de Adorini Vittoria Deluxe klik hier.