Liebherr ZKes 453

liebherr zkes 453

Liebherr ZKes 453 humidor kopen is een waardevolle investering. Een Liebherr ZKes 453 kopen tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING vindt u bij de Humidorkoning. Een humidor kopen is één, maar de Liebherr ZKes 453 aanschaffen is de ultieme verwennerij voor de liefhebber. De Liebherr ZKes 453 is een fraaie met de handgemaakte en luxe kast te koop. Enkel de HK 42LED sigaren-klimaatkast biedt aan meer losse en kisten ruimte. Uw sigaren kunnen vanaf nu dankzij de Liebherr ZKes 453 onder de meest ideale omstandigheden rijpen.

Wij zijn

Liebherr ZKes 453

Liebherr ZKes 453 met led

De Humidorkoning

Het merk de Humidorkoning is ontstaan na meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de sigaar. Veel klanten hadden vragen over het roken en bewaren van sigaren in een humidor. Dit was de aanleiding om uiteenlopende humidors te beoordelen en aan te bieden in onze sigarenwinkel. Wij fungeren niet alleen als webwinkel voor humidors, u kunt ons te allen tijden komen opzoeken voor vragen over humidors en sigaren. Uiteindelijk is er een samenwerking aangegaan met Liebherr voor de meest luxe en beste; de Liebherr ZKes 453. Het merk Liebherr heeft een lange traditie heeft in de ontwikkeling en productie van zeer technische producten. 

 Fabrieksgarantie Liebherr ZKes 453

Wanneer u de prijzen vergelijkt voor is het belangrijk dat u zich realiseert dat er buitenlandse bedrijven op de Nederlandse markt  met de Liebherr ZKes 453 actief zijn. De Humidorkoning werkt in elk land samen met de landelijke importeur. Hierdoor heeft u recht op de fabrieksgarantie voor de Liebherr ZKes 453 die wordt gegeven door de landelijke importeur. Indien een Liebherr ZKes 453 via ‘parallel import’ wordt verkocht, moet u de garantie claimen in het buitenland.

Door Liebherr gegeven fabrieksgarantie:
• 2 jaar volledige garantie inclusief voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon)
• 5 jaar garantie op de compressor (4e en 5e jaar enkel onderdelen)

Bewaren

U kunt vrijblijvend online advies en offertes vragen aan de sigarenspecialisten van de Humidorkoning. Het verschil met een humidor is dat de sigaren-klimaatkast alles voor u regelt en controleert. Echter vanwege de werking gebruiken we beide termen. Een ander verschil is de moderne, luxe uitstraling van de Liebherr ZKes 453. De kast kan staan of worden opgehangen. Voor u gaat bestellen, is het belangrijk om te bespreken hoe u deze geplaatst wilt hebben. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen voor een optimale werking. Het is tenslotte de bedoeling dat uw sigaren onder de meest ideale omstandigheden worden bewaard. De Liebherr ZKes 453 zorgt ervoor.

Sigaren bewaren in de Liebherr ZKes 453

De Liebherr ZKes 453 is uitermate geschikt voor het laten rijpen en bewaren van longfiller sigaren. Dit is mogelijk door de constante temperatuur en luchtvochtigheid. Deze Liebherr ZKes 453 is mede hierdoor ook uitermate geschikt voor de horeca. Onze ervaring leert ons dat veel klanten hun sigaren niet juist opslaan. Tevens hebben zij geen tijd om elke dag controle uit te oefenen. Uw waardevolle en kostbare sigaren zijn afkomstig uit een tropisch klimaat. Het klimaat in Nederland is droger, waardoor uw sigaren kunnen uitdrogen buiten de Liebherr ZKes 453. De sigaren krijgen bij een constante temperatuur en luchtvochtigheid de tijd om zich verder te ontwikkelen. De karakteristieke smaken zullen zich ontplooien waardoor de sigaren beter zullen branden en de smaak zal toenemen.

Liebherr ZKes 453

Liebherr ZKes 453 van edelstaal

Een Liebherr ZKes 453 gaat vele jaren mee en is een investering meer dan waard voor een echte aficionado (sigarenliefhebber). Wij als sigarenwinkel en liefhebber kunnen dit niet meer dan benadrukken. Het voordeel van een volledig geautomatiseerde sigaren-klimaatkast als de Liebherr ZKes 453 is het wegnemen van elke onzekerheid. Uw kostbaarheden worden juist bewaard en het rijpproces bevorderd. Vroeger werden premium sigaren 6 maanden in de wachtkamer gelegd voordat deze verscheept werden. Wegens de stijgende vraag naar sigaren wereldwijd is hier de laatste jaren niet altijd aan voldaan. In deze Liebherr ZKes 453 kunt u uw sigaren met een gerust hart alsnog 6 maanden of langer laten rusten om een zachter en gebalanceerder aroma te ontwikkelen. Wij willen benadrukken dat smaken heel persoonlijk zijn en geven u het advies om op verschillende momenten tijdens dit rijpingsproces de sigaren uit de Liebherr ZKes 453 te halen en te proberen.

Prestaties

Prestaties van de Liebherr ZKes 453

Liebherr ZKes 453

Liebherr ZKes 453 met digitaal display

De Liebherr ZKes 453 is voorzien van een elektronisch koel- en luchtvochtigheidssysteem. De waarden hiervan kunt u veranderen met de tiptoetsen en aflezen op het digitale display. Kijkt u eens naar onderstaande film over de werking hiervan binnenin de Liebherr ZKes 453. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 16 en 20°C en de luchtvochtigheidsgraad tussen 68 en 75%. Wij adviseren met onze kennis een temperatuur van 18°C en een luchtvochtigheidsgraad van 68% voor uw sigaren.

De Liebherr ZKes 453 zorgt voor een constante luchtvochtigheid en temperatuur binnenin de sigaren-klimaatkast. Verder wordt de inkomende lucht gefilterd en voorkomt het UV-werende glas de slechte invloed van UV-straling op uw sigaren. De Liebherr ZKes 453 is voorzien van een trillingsvrije compressor en trilligsvrije componenten. Tevens zijn zowel de compressor als componenten van de Liebherr ZKes 453 geluidsarm. Tot slot is de Liebherr ZKes 453 voorzien van een verwarmingselement. Op het moment dat de temperatuur buiten de humidor te laag wordt is deze in staat om te ‘verwarmen’. De Liebherr ZKes 453 functioneert het beste bij een ruimtetemperatuur van minimaal 10°C.

Liebherr ZKes 453

Presentatie lades

In de Liebherr ZKes 453 zijn plateaus van Spaans cederhout aanwezig. De 2 presentatieplateaus en 2 presentatieboxen zijn beiden flexibel instelbaar qua hoogte. De 2 presentatieboxen kunnen buiten de Liebherr ZKes 453 schuin geplaatst worden. Zo kunnen uw sigaren mooi gepresenteerd worden. Het Spaanse hout van topkwaliteit dat voor de Liebherr ZKes 453 is gebruikt, draagt zorg voor het allerbeste klimaat. Dit hout is in staat veel vocht te absorberen en langzaam af te geven aan de omgeving. Daardoor krijgen de exclusieve sigaren de gelegenheid om met de aroma van het hout in de Liebherr ZKes 453 de aanwezige unieke smaken te versterken.

De Liebherr ZKes 453 is uitgevoerd in edelstaal en voorzien van dimbare LED lichten en een UV-werende isolatieglasdeur. De dimbare LED verlichting zal uw kostbare Liebherr ZKes 453 een luxueuze uistraling geven. Daarnaast zal het UV-werende glas er te allen tijde voor zorgen dat de slechte invloed van zonlicht geen rol kan spelen bij het bewaren van uw sigaren. Op het glas is geen goedkoop folie geplaatst. De Liebherr ZKes 453 is de beste en meest luxe op de markt. In het glas zijn net als in de Liebherr wijnkasten metaaldeeltjes verwerkt die zorgen voor een weerkaatsing. Het voordeel is dat u niets merkt als u naar of door het glas heen kijkt. Tevens is de Liebherr ZKes 453 voorzien van een alarm. Deze zal afgaan op het moment dat de deur langer dan 60 seconden open staat of zodra de temperatuur of luchtvochtigheidsgraad te laag of hoog wordt.

Indien u wenst kan de Liebherr ZKes 453 opgehangen worden tegen de muur. Een extra te bestellen paneel voor de onderkant zorgt dan voor een nette uitstraling. Indien u de Liebherr ZKes 453 installeert is het belangrijk dat de bovenkant vrij is om de warme lucht of vocht af te voeren. In de film hieronder is te zien hoe dit in zijn werking gaat. De Liebherr ZKes 453 is enkel rechtsscharnierend te gebruken en voorzien van een slot met sleutel en een elektronisch kinderslot. Het enige onderhoud dat u heeft is het vullen van de watertank met 1 liter gedestilleerd water en 1 keer per jaar de actieve koolfilter aan de achterkant vervangen. Overigens gaat er een alarm af zodra het water in de Liebherr ZKes 453 op is.

Specificaties

Liebherr-ZKES-453-HUMIDOR

Liebherr ZKes 453

Liebherr ZKes 453 en WKes 653 combinatie

Hoogte x Breedte x Diepte exterieur:              612 x 425 x 478mm
Inhoud sigarenplateau 1:                                 228 x 270 x 70mm
Inhoud sigarenplateau 2:                                 228 x 270 x 76mm
Inhoud kleine presentatiebox losse sigaren:   240 x 285 x 33mm
Inhoud kleine presentatiebox losse sigaren:   240 x 285 x 60mm
Inhoud in sigaren:                                           gemiddeld 275 sigaren 
Energieverbruik:                                             185kWh (minder dan 46 Euro)
Nettogewicht:                                                  30kg

Liebherr ZKes 453

Tevens geschikt voor inbouw

Bij het inbouwen van de Liebherr ZKes 453 humidor en de Liebherr WKes 653 wijnbewaarkast dient u voor de lucht toe- en afvoer 5 cm ruimte bovenaan vrij te houden.

Wijnkast

Liebherr ZKes 453 en WKes 653

De Liebherr WKes 653 GrandCru wordt vaak gecombineerd met de Liebherr ZKes 453. De wijnkast heeft dezelfde luxe uitstraling en afmeting als de Liebherr ZKes 453. Samen vormen ze één geheel en een lust voor het oog. Voor levering van deze wijnkast werken wij samen met de (wijn)kastspecialisten van Cavepromotor. De WKes 653 is net als de Liebherr ZKes 453 in edelstaal uitgevoerd met UV-werend glas in de deur. De wijnkast is in staat 12 wijnflessen (formaat Bordeaux) te bewaren op de door uw gewenste ‘temperatuur’. De wijnkast beschikt over één temperatuurzone welke in te stellen is tussen 5°C tot 20°C. Tevens kunt u in de opberglade van de Liebherr WKes 653 bijvoorbeeld een kurkentrekker bewaren. Naast de temperatuur regelt deze compacte wijnkast net als in de  Liebherr ZKes 453 de luchtvochtigheidsgraad en gaat onaangename geuren in het koelcompartiment tegen door middel van de Liebherr FreshAir Koolfilter. De Liebherr WKes 653 kan neergezet of opgehangen worden in elk interieur als ‘eyecatcher’ en is samen met de Liebherr ZKes 453 het onderwerp van gesprek. Wilt u nog meer weten over de wijnkast, dan kunt u contact met ons opnemen via de rode button ‘informatie aanvragen’. Koopt u de Liebherr ZKes 453 en de Liebherr WKes 653 GrandCru via ons, dan krijgt u ook automatisch de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.

Liebherr ZKes 453

Liebherr ZKes 453 met de WKes 653

FreshAir Koolfilter

Liebherr 7440699 of FreshAir Koolfilter of geurfilter met Filter Alertservice kunt u in Nederland bij de Humidorkoning bestellen. Liebherr schrijft voor dat u jaarlijks de FreshAir koolfilter in uw wijnkast en Liebherr ZKes 453 vervangt. Het geurfilter voorkomt onaangename geuren. Onderaan de pagina ziet u op de foto’s afgebeeld om welk product het hier gaat. Om het u gemakkelijk te maken heeft de Humidorkoning de FreshAir Koolfilter Alertservice opgezet. Klanten die bij de Humidorkoning een wijnkast en Liebherr ZKes 453 hebben aangeschaft worden automatisch geattendeerd. Jaarlijks ontvangen zij in de maand voorafgaand aan de vervaldatum van het FreshAir Koolfilter of geurfilter een bericht per e-mail. Bij bevestiging van de levering wordt de betaallink geactiveerd en na ontvangst van de betaling wordt de zending gereed gemaakt en verzonden.

Liebherr ZKes 653 & WKes 653   7440 699   1   € 14,95

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar zonder verzendkosten. Wilt u een of meerdere FreshAir koolfilters bestellen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@humidorkoning.nl. U kunt altijd kosteloos gebruik maken van de Filter Alertservice. U kunt uw Liebherr ZKes 453 en wijnkasten aanmelden door onderstaande informatie door te sturen per e-mail. U wordt dan opgenomen in onze Alertservice.

Wat dient u te vermelden in de e-mail:
– Geslacht
– Naam
– Adres
– Postcode
– Woonplaats
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Typenummer Liebherr ZKes 453 of wijnkast(en)
– Aankoopjaar van uw Liebherr ZKes 453 of wijnkast(en)

Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zullen onze servicedeskmedewerkers nagaan of de informatie volledig is. Wilt u de factuur ontvangen op uw bedrijfsnaam, dan dient u ook het BTW-nummer door te geven.

Liebherr ZKes 453

Actieve koolstoffilter

Liebherr ZKes 453

Actieve koolstoffilter

Laagste prijsgarantie

Veel van onze klanten welke een Liebherr ZKes 453 kopen zoeken online op ‘humidor discount’ of ‘humidordiscount’. De Humidorkoning is geen ‘witgoed dozenschuiver’, maar neemt de sigarenliefhebber als uitgangspunt en biedt kwaliteit aan voor uw geld. Wanneer u prijzen van de Liebherr ZKes 453 gaat vergelijken op het internet, dan zult u zien dat de Humidorkoning de beste discount prijzen geeft per e-mail. Naast het advies wat u krijgt, leveren we u een volledig op maat gemaakt pakket. Onze offerte bestaat niet uit levering achter de eerste drempel. Gezien onze oorsprong in de nette wereld van sigaren bieden wij een compleet pakket. In de Liebherr ZKes 453 worden uw sigaren optimaal bewaard. Mocht u binnen 14 dagen na aankoop een lagere prijs tegenkomen, dan betaalt de Humidorkoning het verschil terug.

Standaard aanbod bij aanschaf Liebherr ZKes 453:

  • Advies voor en na uw aankoop, ook wanneer u zelf installeert(*)
  • FreshAir Koolfilter Alertservice

Standaard aanbod bij aanschaf Liebherr WKes 653 wijnkast:

  • Vibration Reduction Blocks set(**)
  • FreshAir Koolfilter Alertservice

Optioneel:

Full service installatie van de Liebherr ZKes 453 en verwijderen van het verpakkingsmateriaal.

(*) Dit geldt ook voor het bewaren van wijnen die u niet bij Wijnpromotor heeft aangekocht.

(**) Er zijn bedrijven die beweren dat zij ook Vibration Reduction Blocks (VRB´s) leveren bij de wijnkasten van Liebherr. De VRB´s zijn exclusief voor en in opdracht van Cavepromotor ontwikkelt en kunnen enkel in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten via Cavepromotor worden besteld. Wanneer de VRB’s niet direct naar u zijn opgestuurd vanuit Cavepromotor, weet u dat u benadeeld bent.

Contact & bestellen

Indien u interesse heeft in de Liebherr ZKes 453 zouden wij graag uw gegevens ontvangen via de button ‘informatie aanvragen’. De adviesprijs bedraagt € 1.999,00. Wij bieden u de ‘laagste Liebherr ZKes 453 prijsgarantie’. Het is belangrijk om contact met u op te nemen over uw wensen zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Indien u de Liebherr ZKes 453 wilt kopen kunt ons contacteren via e-mail op info@humidorkoning.nl of telefonisch op +31 13 74 40 402.

Contant betalen, ophalen en leveren is bij ons natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Liebherr ZKes 453

Afhaalpunt van de online shop Casa N°7

Contactgegevens Humidorkoning.nl

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Voor een prijsopgave van de Liebherr ZKes 453 klik hier.