Sigaar of Sigaren-Klimaatkast Kopen

liebherr zkes 453

Sigaar of sigaren-klimaatkast kopen is de oplossing voor het optimaal bewaren en laten rijpen van uw sigaren. Een HK 42LED sigaar of sigaren-klimaatkast koopt u bij de Humidorkoning voor de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING. Vanaf nu kunt u besluiten om uw favoriete en exclusieve sigaren te bewaren in een ruime sigaar of sigaren-klimaatkast. Dankzij de sigaar of sigaren-klimaatkast kunt u nu net als met wijnen investeren in uw sigaren. De sigaar of sigaren-klimaatkast van de Humidorkoning is de grootste bewaarkast voor uw losse sigaren en kisten inclusief temperatuur- en luchtvochtigheidsregelaar.

Wij zijn

sigaren-klimaatkastDe Humidorkoning

Het merk de Humidorkoning komt voort uit meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de sigaar. Onze klanten hadden veel vragen over het roken en bewaren van sigaren. Het internet brengt ons in contact met veel klanten uit voornamelijk Nederland en België. Onze klanten hebben ondervonden dat wij open staan voor speciale verzoeken zoals een installatieservice en het vullen van een sigaren-klimaatkast met exclusieve sigaren. Wij bieden onze klanten een garantie van 2 jaar op de HK 42LED sigaren-klimaatkast. 

Bewaren

U kiest voor de HK 42LED sigaren-klimaatkast indien u controle wilt hebben over de luchtvochtigheid en temperatuur tegelijk. Het verschil met een humidor is de temperatuurregeling. Een ander pluspunt zijn de afmetingen van deze grote sigaren-klimaatkast. We spreken hier over externe maten van 160 x 59,5 x 56 cm.

sigaren-klimaatkast

Sigaren bewaren in de HK 42LED sigaren-klimaatkast

De HK 42LED sigaren-klimaatkast is uitermate geschikt voor het laten rijpen, pairen en bewaren van longfiller sigaren. Dit is mogelijk door de gecontroleerde constante temperatuur en luchtvochtigheid. In deze sigaren-klimaatkast heeft u de mogelijkheid veel, gemiddeld 42 stuks, kisten met sigaren te bewaren. Uit ervaring weten wij dat veel klanten hun sigaren niet juist bewaren. Tevens hebben zij geen tijd om elke dag controle uit te oefenen. Uw waardevolle en kostbare sigaren zijn afkomstig uit een tropisch klimaat. Het klimaat in Nederland is droger, waardoor uw sigaren kunnen uitdrogen buiten een sigaren-klimaatkast. De sigaren krijgen bij een constante temperatuur en luchtvochtigheid de tijd om zich verder te ontwikkelen. De karakteristieke smaken zullen zich ontplooien waardoor de sigaren beter zullen branden en de smaak zal toenemen.

sigaren-klimaatkast

Een HK 42LED sigaren-klimaatkast gaat vele jaren mee en is een investering meer dan waard voor een liefhebber en verzamelaar. Wij als sigarenwinkel en liefhebber kunnen dit niet meer dan benadrukken. Het voordeel van een volledig geautomatiseerde sigaren-klimaatkast als de HK 42LED is het wegnemen van elke onzekerheid. Uw kostbaarheden worden juist bewaard en het rijpproces bevorderd. Vroeger werden premium sigaren 6 maanden in de wachtkamer gelegd voordat deze verscheept werden. Wegens de stijgende vraag naar sigaren wereldwijd is hier de laatste jaren niet altijd aan voldaan. In deze sigaren-klimaatkast kunt u uw sigaren met een gerust hart alsnog 6 maanden of langer laten rusten om een zachter en gebalanceerder aroma te ontwikkelen. Wij willen benadrukken dat smaken heel persoonlijk zijn en geven u het advies om op verschillende momenten tijdens dit rijpingsproces de sigaren uit de sigaren-klimaatkast te halen en te proberen.

Prestaties

Prestaties van de HK 42LED sigaren-klimaatkast

De HK 42LED sigaren-klimaatkast is voorzien van een elektronisch koel- en luchtvochtigheidssysteem. De waarden hiervan kunt u veranderen met de tiptoetsen en aflezen op het digitale display. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 16 en 20°C en de luchtvochtigheidsgraad tussen 68 en 75%. Wij adviseren met onze kennis een temperatuur van 18°C en een luchtvochtigheidsgraad van 68% voor uw sigaren. De sigaren-klimaatkast zorgt voor een constante luchtvochtigheid en temperatuur binnenin de sigaren-klimaatkast. 

sigaren-klimaatkast

In de sigaren-klimaatkast zijn lades van Spaans cederhout aanwezig. De lades kunnen gemakkelijk naar buiten geschoven worden. Zo kunnen uw sigaren mooi gepresenteerd worden. Het Spaanse hout van topkwaliteit dat voor de HK 42LED is gebruikt, draagt zorg voor het allerbeste klimaat. Dit hout is in staat veel vocht te absorberen en langzaam af te geven aan de omgeving. Daardoor krijgen de exclusieve sigaren de gelegenheid om met de aroma van het hout in de sigaren-klimaatkast de aanwezige unieke smaken te versterken.
sigaren-klimaatkast

Specificaties

Exterieur sigaren-klimaatkast HK 42LED:             1600 x 59,5 x 56 mm.

sigaren-klimaatkast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte

Indien u interesse heeft in de HK 42LED sigaren-klimaatkast zouden wij graag uw gegevens ontvangen via de button ‘informatie aanvragen’. De adviesprijs bedraagt € 2.200,00. Het is belangrijk om contact met u op te nemen over uw wensen zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Mogelijk heeft u allerlei vragen en wensen zoals een zorgvuldige installatie en compleet met levering van kisten sigaren. Indien u de sigaren-klimaatkast wilt kopen kunt ons contacteren via e-mail op info@humidorkoning.nl of telefonisch op +32 14 – 41 12 78.

Contant betalen, ophalen en leveren is bij ons natuurlijk mogelijk. Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België). De eigenaren zijn Belgisch en Nederlands.

Liebherr ZKes 453

Afhaalpunt van de online shop Casa N°7

Contactgegevens Humidorkoning.nl

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 – 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.nl
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Voor een prijsopgave van de sigaar of sigaren-klimaatkast klik hier.